OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 
I. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
 
1. Správcom osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR”) je WWT SK s. r. o., IČO: 50822101 so sídlom Jadranská 73, 841 01. Bratislava, Slovenská republika. (ďalej len: „správca“).
 
2. Kontaktné údaje správcu sú:
 
adresa: ulica Biskupa Kondého 5138/30, 929 01  Dunajská Streda, SR
adresa pre reklamácie: Jadranská 73, 841 01 Bratislava – mestská časť Dúbravka, SR
telefón: +421 (0) 950 467 678
 
3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú je možné priamo alebo nepriamo identifikovať, hlavne odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, IČO, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
 
4. Správca nevymenoval poverenca pre ochranu osobných údajov.
 
 
II. ZDROJE A KATEGÓRIE SPRACOVÁVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV
 
1. Správca spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/tla alebo osobné údaje, ktoré správca získal na základe plnenia Vašej objednávky.
 
2. Správca spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nevyhnutné pre plnenie zmluvy.
 
 
III. ZÁKONNÝ DÔVOD A ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
 
1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
• plnenie zmluvy medzi Vami a správcom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávnený záujem správcu na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznámení a newsletterov) podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
• Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznámení a newsletterov našej spoločnosti) podľa čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.
 
2. Účelom spracovania osobných údajov je
• vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a správcom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nevyhnutné pre uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzatvoriť či ju zo strany správcu plniť,
• zasielanie obchodných oznámení a vykonávanie ďalších marketingových aktivít.
 
3. Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR.
 
 
IV. DOBA UCHOVÁVANIA ÚDAJOV
 
1. Správca uchováva osobné údaje
• po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a správcom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (počas 10tich rokov od ukončenia zmluvného vzťahu).
• po dobu, kým je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10 rokov pokiaľ sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
 
2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov správca osobné údaje vymaže.
 
 
V. PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV (SUBDODÁVATELIA SPRÁVCU, SPRACOVATELIA)
 
1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby
• podieľajúce sa na dodaní tovaru / služieb / realizáciu platieb na základe zmluvy – Slovenská pošta, a.s., sídlom Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica 1, SR a Direct Parcel Distribution SK s.r.o., sídlom Technická 7, 821 04 Bratislava, SR,
• zabezpečujúce služby prevádzky e-shopu Shoptet s.r.o., sídlom Dvořeckého 628/8, 169 00  Praha 6, ČR a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkou e-shopu,
• podieľajúce sa na prevádzkovaní platobných brán GOPAY s.r.o., sídlom Planá 67, 370 01 Planá, ČR,
• podieľajúce sa na prevádzkovaní platobných brán PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., sídlom 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxembourg,
• účtovnej kancelárie Gwent Accounting SK s.r.o., sídlom Bajkalská 22, 821 09 Bratislava - mestská časť Ružinov, SR,
• zabezpečujúce služby Heureka, prevádzkovanej spoločnosťou Heureka Shopping s.r.o., sídlom Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín, ČR,
• podieľajúce sa na prevádzkovaní online chatu Smartsupp.com, s.r.o., sídlom Milady Horákové 13, 602 00  Brno, ČR. 
 
2. Správca nemá v úmysle poskytovať osobné údaje do tretích krajín (do krajín mimo EÚ) alebo do medzinárodných organizácií.
 
 
VI. VAŠE PRÁVA
 
1. Za podmienok stanovených v GDPR máte
• právo na prístup ku svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR,
• právo na opravu osobných údajov podľa čl. 16 GDPR, prípadne na obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR,
• právo na vymazanie osobných údajov podľa čl. 17 GDPR,
• právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR,
• právo na prenositeľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR.
• právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email správcu uvedený v čl. I týchto podmienok.
 
2. Ďalej máte právo podať sťažnosť v Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.
 
 
VII. PODMIENKY ZABEZPEČENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
 
1. Správca prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
 
2. Správca prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, hlavne antivírusovým softvérom poskytujúcim ochranu pred malvérom, antivírusovým softvérom poskytujúcim ochranu e-mailov a prehliadačov, sieťou, ktorá je chránená bránou firewall, sieťou Wi-Fi chránenou heslom, privilegovanými kontami, ktoré sa nevyužívajú na každodenné úlohy, prístup k citlivým alebo osobným údajom je riadený a obmedzený iba na osoby, ktoré prístup k nim potrebujú, uzamykaním priestorov, aby nedochádzalo k vstupu neoprávnených osôb.
 
3. Správca prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len nim poverené osoby.
 
 
VIII. PREHLÁSENIA PREVÁDZKOVATEĽA INTERNETOVEJ STRÁNKY
 
1. Prehlasujeme, že nami poskytované produkty a služby nie sú určené pre deti do 16 rokov, ako aj pre osoby, ktoré nedosiahli vek 18 rokov.
 
2. Prehlasujeme, že so spoločnosťou Google Inc. - Google Analytics zdieľame len všeobecné štatistické údaje.
 
3. Prehlasujeme, že so spoločnosťou EXO TECHNOLOGIES spol. s r.o. zdieľame len všeobecné štatistické údaje.
 
 
IX. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA
 
1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
 
2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
 
3. Zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára v prípade, že máte menej ako 16 rokov zároveň prehlasujete, že ste požiadali svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov.
 
4. Zaškrtnutím súhlasu so spracúvaním osobných údajov pre účely členstva vo vernostnom programe potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
 
5. Správca je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste správcovi poskytol/a.
 

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňom 25.5.2018.

Tieto stránky používajú cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte s ich používaním. Zbierané údaje slúžia ku zvyšovaniu kvality služieb, personalizácii ponuky, zberu anonymných dát a pre analytické účely.

Na stránke sú použité tlačidlá pre zdieľanie príspevkov a produktov od spoločnosti Facebook, Inc., Google, Inc. a Twitter Inc. V prípade ich použitia sú Vaše osobné údaje zdieľané s danými spoločnosťami. Ochrana osobných údajov sa v takom prípade riadi aj podmienkami ochrany osobných údajov, ktoré ste odsúhlasili na webových stránkach daných poskytovateľov. Podrobnejšie informácie o ochrane osobných údajov ako aj Vaše práva nájdete TU...